Over ons

Over ons : BestDealsToday

Onze webshop is ontstaan uit een behoefte. Zoals iedereen weet is de wereld van online shoppen niet meer te ontwijken. Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven failliet gaan omdat het online shoppen toeneemt. Wij van BestDealsToday hebben toen bedacht om een webshop te bouwen waar wij kunnen inspelen op de behoeftes van onze klanten. Wij willen er voor zorgen dat iedereen er blij van word om bij ons te shoppen. Voor ons is vertrouwen heel belangrijk en dat willen wij ook uitstralen.   

 

Selectie van producten :

Om er voor te zorgen dat we altijd de juiste producten aan kunnen bieden hebben wij een team die dagelijks onderzoek doet. Ons team stuurt elke week een lijst aan producten naar ons toe waar wij vervolgens alleen de beste uit kiezen. Kwaliteit is voor ons namelijk hartstikke belangrijk en daarom staan wij ook achter al onze producten. De producten die we aanbieden zijn zeer divers en aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen. Zo zorgen wij ervoor dat er voor een ieder wat te vinden is in onze webshop.

 

Levertijden :

Om ervoor te zorgen dat we de beste prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen de beste prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-15 dagen.

 

Altijd gratis verzending :

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Omdat de levertijd wat langer is willen wij dat compenseren met gratis verzending. De producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

 

De klant is koning :

Met deze mentaliteit hebben wij deze webshop opgericht. Wij vinden het belangrijk dat u het prettig vind om bij ons te shoppen. Als er iets niet bevalt dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. Als er iets mist in onze webshop wat u leuk lijkt zou u dat altijd kunnen melden via het formulier en wellicht doen wij daar wat mee.